Na een winter waarin veel niet mocht, zijn we nu in een lente gekomen waarin weer meer mag. Het is zelfs alweer bijna zomer. Gelukkig konden we deze winter elkaar wel via beeldbellen blijven zien. In aangepaste groepjes hebben we elke week over een onderwerp gepraat. Hoewel het eerst wel wennen was, waren we allemaal blij dat het kon.

 

Sinds eind mei zijn we alweer een paar keer bij elkaar geweest in het Cultuurhuis in Stadshagen en de Stadkamer in het centrum. Het is nog niet helemaal zoals vanouds, maar het gaat er steeds meer op lijken. Moesten we de eerste keer nog zelf ons drinken meenemen, nu kunnen we alweer koffie en thee kopen.

Ook is er weer ruimte voor meer en nieuwe deelnemers. Wil je meer over ons Taalcafé weten, lees dan onder projecten meer over ons. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar ons door op de link te klikken. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat we vooraf even kennis kunnen maken en je vragen kunnen beantwoorden.

We komen nog 5 keer bij elkaar voor de zomervakantie. Het laatste Taalcafé is op 8 en 9 juli. Voel je welkom om mee te doen en te proeven van wat we doen. Dan ben je wat gewend als we na de vakantie weer beginnen, op 26 en 27 augustus.