De afgelopen maanden hebben konden we voor ons Taalcafé niet terecht in de Stadkamers. Dat was jammer, maar we konden toch nog met elkaar praten via WhatsApp Videobellen. Elke donderdag en vrijdag hebben we in kleine groepjes via videobellen elkaar gesproken en dat was erg leuk. Maar niet zo leuk als het echt bij elkaar komen.

Daarom kwamen we op het idee om elkaar in het park te ontmoeten. Vorige week heeft Stadshagen de aftrap gegeven in Werkeren, afgelopen vrijdag heeft de groep uit het Centrum elkaar ontmoet in park Eekhout. Het deed iedereen goed om elkaar weer te ontmoeten en te kunnen spreken zonder dat er iets tussen zat.

De Stadkamers gaan nu ook weer open voor ons. Afgelopen donderdag heeft de groep in Stadshagen al een Taalcafé in de Stadkamer gehad. Komende week zullen we allebei weer een Taalcafé binnen hebben. Door de Corona-maatregelen zijn er wel enige aanpassingen. Wie nu wil komen moet zich van tevoren aanmelden. Ook binnen gaat het anders dan we gewend waren, want de 1,5 meter afstand moet wel behouden worden.

Wil je ook (weer) meedoen met ons, laat het dan even weten. In de agenda staat waar en wanneer we je verwachten.