Najaarworkshops Power waren een succes!

In oktober 2022 zijn we gestart met een groep van 6 enthousiaste Power-deelnemers. In 6 bijeenkomsten zijn veel onderwerpen besproken aan de hand van het Huis van de Identiteit. De deelnemers hadden echt een klik met elkaar, terwijl ze allemaal een andere achtergrond hebben en de leeftijden best uitelkaar lagen. Tijdens de workshops werden er al veel plannen gemaakt om samen op pad te gaan, elkaar te helpen met klusjes en samen te wandelen. Sommige plannen zijn direct uitgevoerd. Vrijdag 25 november troffen de deelnemers elkaar weer tijdens het Powercafé in de Enk. Helaas waren er niet zo veel oud-deelnemers, maar toch ontstond er een goed gesprek over hoe nu verder.

Er zijn veel tips uitgewisseld over leuke activiteiten in Zwolle. De aanwezigen gaven aan graag in de toekomst vaker naar een Powercafé te komen om zo de contacten warm te houden.

Het Power-team kan op dit moment wel wat versterking gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een trainer en iemand die wil helpen met de organisatie en administratie. Heb je belangstelling neem dan contact op met Peter Renes, power@gildezwolle.nl.